Tort rapid si delicios

pizap.com13970706439862

Pentru  1 persoana  / 3 zile ! Sau il puteti imparti cu familia sau prietenii !

Ingrediente necesare  :

Pentru blat :

1 praf de sare  ,

6 linguri de tarate de ovaz ,

1 lingurita de praf de copt

3 linguri de indulcitor lichid

2 lingurite de cacao

3 oua

15 linguri de lapte de  1.5 % mat. grasa

Esenta de rom

Pentru crema  :

1 kg de branza de vaci cremoasa

3 linguri de indulcitor lichid

3 linguri de tarate de psyllium ( cu varf )

Esenta de nuca de cocos

Pentru sirop :

Esenta de capsuni , o lingura de indulcitor lichid   , si  100 ml de apa rece

 

Modul de preparare  :

Impartim ingredientele  in felul urmator  : 4 linguri de tarete  , cu 2 linguri de indulcitor , cele  2 lingurite de cacao  , esenta de rom  , 2 oua , 10 linguri de lapte  si  3/4 din praful de copt ! Se amesteca aceste ingrediente , se lasa sa se odihneasca  15 minute , dupa care se pune intr-o forma de tort  si se baga in cuptorul preincalzit  la  180 °C pentru  10-15 minute  !

1

Cantitatea de ingrediente ramasa , se amesteca si se face blatul alb ! Se procedeaza la fel  ca la blatul cu cacao  .

Cat coacem blaturile  facem crema  ! Amestecam ingredientele pentru crema si le lasam sa se odihneasca  ! Se va ingrosa crema si se va intari ! Nu mai este nevoie de nimic pentru inchegare !

1

Pregatim si sucul pentru insiroparea blaturilor  !

pizap.com139705822603510

Cand sunt coapte si racite  ,  taiem blatul de cacao  in 2 , blatul alb este subtire si nu necesita taiere  !

pizap.com13970581807718pizap.com13970582050719

Punem un blat cu cacao , insiropam si punem  jumatate din crema  !

pizap.com139705825033611

Asezam blatul alb , insiropam  si pune si restul de crema  ! Insiropam si capacul si il asezam peste crema  !

pizap.com139705827138512

pizap.com13970705892001

Se lasa  la frigider cel putin 2-3 ore , dupa care poate fi servit !

pizap.com13970706697273

pizap.com13970706439862

 

 

Va doresc pofta buna  ! Si astept cu mare drag si  parerile si impresiile voa

 

Lasă un comentariu