Despre

banner facebook

Acum in secolul vitezei , cand mai toate publicatiile , pe toate siturile de pe internet ni se tot vorbeste despre cum ar trebui sa traim si sa mancam sa fim sanatosi , ne pot bulversa la un moment dat  !

De multe ori sunt articole cu informatii total eronate , care pot face mai mult rau decat bine  .

De aceea mi-am propus sa fac aceasta pagina , sa pot veni in ajutorul celor care au nevoie de un sfat , de o parere sau chiar o motivatie in viata  .

Nu sunt atotstiutoare , dar ma documentez mereu , fac studii in domeniul nutritiei si imi perfectionez cunostintele tot timpul .

Nu vreau sa contrazic pe nimeni , vreau doar sa imi pot exprima parerea in legatura cu unele alimente , unele diete si dietele pentru diferite boli  .

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a propus in 1946 urmatoarea definitie pentru sanatate: „Sanatatea este o stare pe deplin favorabila atat fizic, mintal cat si social, si nu doar absenta bolilor sau a infirmitatilor” , „capacitatea de a duce o viata productiva social si economic”.

Sunt , totusi, unele stari care ne pot impinge foarte usor spre o stare de boala. Includ aici cateva din cele mai recente flageluri care au invadat societatea contemporana si, implicit, societatea romaneasca : sedentarismul, alimentatia dezechilibrata, stresul psihic cu intregul sir de afectiuni pe care acestea le genereaza: obezitate, diabet, boli cardiovasculare, cancer etc.

Mihalcea Manuela

Consultant nutritionist

2 gânduri despre „Despre

  1. Manu, felicitari pentru blog. L-am rasfoit putin, blogul tau este foarte bine structurat , cu informatii pertinente si foarte usor de vizualizat. Inca odata felicitari si iti tin pumnii pe mai departe.
    Carmen

Lasă un comentariu