Despre

banner facebook

Acum in secolul vitezei , cand mai toate publicatiile , pe toate siturile de pe internet ni se tot vorbeste despre cum ar trebui sa traim si sa mancam sa fim sanatosi , ne pot bulversa la un moment dat  !

De multe ori sunt articole cu informatii total eronate , care pot face mai mult rau decat bine  .

De aceea mi-am propus sa fac aceasta pagina , sa pot veni in ajutorul celor care au nevoie de un sfat , de o parere sau chiar o motivatie in viata  .

Nu sunt atotstiutoare , dar ma documentez mereu , fac studii in domeniul nutritiei si imi perfectionez cunostintele tot timpul .

Nu vreau sa contrazic pe nimeni , vreau doar sa imi pot exprima parerea in legatura cu unele alimente , unele diete si dietele pentru diferite boli  .

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a propus in 1946 urmatoarea definitie pentru sanatate: „Sanatatea este o stare pe deplin favorabila atat fizic, mintal cat si social, si nu doar absenta bolilor sau a infirmitatilor” , „capacitatea de a duce o viata productiva social si economic”.

Sunt , totusi, unele stari care ne pot impinge foarte usor spre o stare de boala. Includ aici cateva din cele mai recente flageluri care au invadat societatea contemporana si, implicit, societatea romaneasca : sedentarismul, alimentatia dezechilibrata, stresul psihic cu intregul sir de afectiuni pe care acestea le genereaza: obezitate, diabet, boli cardiovasculare, cancer etc.

Mihalcea Manuela

Consultant nutritionist

Reclame

2 gânduri despre „Despre

  1. Manu, felicitari pentru blog. L-am rasfoit putin, blogul tau este foarte bine structurat , cu informatii pertinente si foarte usor de vizualizat. Inca odata felicitari si iti tin pumnii pe mai departe.
    Carmen

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s