Piept de pui la cuptor

pizap.com13790593765421

Ingrediente  :

1 buc piept de pui  piept de pui 1212

Pentru  sos :

125 ml iaurt natural  0 % materie grasa   iaurt 0 % 1

3 catei de usturoi pisati usturoi pisat

1 lingurita de otet  83f68f7b71b3e6a65f9ef6f9eac85c18

Modul de preparare  :

Se spala  carnea de pui foarte bine , se pune intr-o  oala cu apa rece  , sare si piper ,  la fiert  .

Se lasa sa fiarba  6-8 minute , dupa care se scoate carnea se taie in 2 bucati si se aseaza pe o tava tapetata  cu  hartie de copt  .

Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper  si se baga in cuptorul incins in prealabil !

Se lasa  cate 10- 15 minute pe fiecare parte pana se rumeneste carnea frumos  !

Se poate  servi apoi cu sos de  iaurt si usturoi .  sos de iaurt cu usturoi

Pentru prepararea sosului trebuie sa  pisati usturoiul cu sare  , amestecati bine   pana se formeaza  o  pasta , apoi  adaugati  otetul , amestecati bine si la final se adauga iaurtul !!!!

 

Va doresc pofta buna  !

pizap.com13790593765421

 

3 gânduri despre „Piept de pui la cuptor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s