Postul negru

postul negru  1

Postul negru, sau mai exact postul în care se consumă doar apă, este o practică foarte veche, ce a început să se extindă și în Europa Occidentală. Există numeroase cărți și site-uri pe această temă, în special în limba engleză, unde cei care au reușit să se supună acestei autodisciplinări își împărtășesc experiența, uneori punctual, pe zile, alteori ca mărturii la finalul unei perioade de post total încheiate, împreună cu schimbările aduse de ea, atât pe plan fizic cât și spiritual.

În România se cunosc foarte puține despre postul total, și se găsesc de asemenea foarte puține materiale/mărturii în limba româna ale unor practicanți. Majoritatea se află în „faza de negare” conform căreia nimic nu poate fi imbunatatit in sanatatea personala tinand un post total, negare împănată cu multe temeri justificate de lipsa de informatie.

Va invit pe aceasta cale, pe toti cei care ati reușit sau intentionati să țineti un astfel de post doar cu apă, să va împărtășiti experiența la randul vostru, contribuind astfel la strangerea de informatii  referitoare la postul cu apa și la dărâmarea unui mit, venit din pură ignoranță, conform căruia o pauză alimentară ar putea dăuna celor care o adopta temporar. Daca aveti grafice , fotografii , si doriti sa impartasiti cu noi toti experienta voastra , va stau la dispozitie  .

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s