Ciorba de peste

ciorba de peste

Ingrediente  ( pentru 3 portii ) :

500 grame de peste slab ( salau , stiuca sau crap mic )

salau

25 grame de morcov

morcov

25 grame de radacina de patrunjel

radacina-de-patrunjel-bio-2642379_big

25 grame de telina

telina radacina

25 grame de ceapa

ceapa rosie

1 lingura de patrunjel verde tocat

patrunjel-verde-tocat

1 lingura de marar verde tocat

marar tocat

1 lingurita  de tarhon verde ( sau uscat  ) tocat marunt

tarhon verde

1/2 lingurita cimbru

cimbru

500 ml bors de casa

bors acru

500 ml apa rece .

apa

Sare si piper dupa gust .  Pentru cei care sunt la o dieta nesodata sa evite sa adauge sare in mancare !

Modul de preparare  :

Se curata si se spala morcovii , radacina de patrunjel si telina , apoi le dai pe razatoarea cu ochiuri mari .

morcov-ras

Curatati si spalati ceapa   , o tai marunt !

ceapa tocata rosie

 

Pui la fiert legumele in apa rece  , si le lasi 20 de minute sa fiarba  la foc mic  .

Intre timp poti curata si spala pestele ! Il portionezi si il pui sa fiarba in oala cu legumele timp de 15-20 de minute  , la foc mic .

Dupa ce pestele este fiert , adaugi borsul fiert separat si lasi cam 3-4 minute .

Adaugi cimbrul , mararul si tarhonul si dai la o parte oala de pe foc .

Serveste ciorba cu patrunjel verde tocat si presarat direct in farfurii .

ciorba de peste

1 portie contine : 163 calorii , 5 g glucide , 2 g lipide , 32 g proteine .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s