Ingrediente ( pentru o portie ) :
1 bucta de somon ( 150 -200 gr )
1/2 dovlecel
1 Rosie
2 linguri de iaurt degresat 0 % materie grasa
2 catei de usturoi
Marar ( cateva fire pentru sos )
Sare
Piper
Sofran ( optional ) – 1 firicel
Modul de preparare :
Se asezoneaza bucata de somon cu sare si piper si se pune pe gratarul incins foarte bine !
Dovlecelul si rosia se taie rondele , se asezoneaza cu sare si piper si se gatesc pe gratar !
Din iaurt , mararul tocat foarte fin , usturoiul frecat ( facut pasta fina ) sare , piper si sofran , facem un sos pentru peste si legume .
Cand sunt gata , se monteaza farfuria dupa bunul plac , se pune putin sos peste peste si legume si este gata de servit !
Va doresc pofta buna !
Acest meniu e delicios si eu il am in dieta mea (eu nu folosesc sofran).
Felicitari!