Prajitura in 2 culori

1 1

Ingrediente ( pt 6 portii )  :

4 oua mari ( sau 6 medii )

oua 5 -6 buc

8 linguri de tarate de ovaz ( sau 5 linguri de tarate de ovaz  + 3 linguri de tarate de grau )

Oatmeal si tarate de grau

3 linguri indulcitor lichid ( sau  6-7 linguri indulcitor pudra  – pt preparate la cuptor )

indulcitor stevia

1 iaurt  0 % materie grasa ( 125 ml  )

iaurt 0 % 1

arome dupa bunul plac

esente-alimentare-

1 lingurita de cacao degresata   ( cu varf )

cacao2

Modul de preparare :

Se macina  taratea  (daca nu aveti cu ce  puteti sa o lasati asa !!!! )

tarate de ovaz macinata

Incalziti aragazul la 180 °C .

Intr-un bol , amestecati :  galbenusurile , indulcitorul , taratea  , si iaurtul   . Din pasta formata  , puneti jumatate din cantitate intr-un alt bol . In cel de-al doilea bol adaugam cacao ( si daca doriti aroma de alune )  si in primul (cel cu compozitia care va ramane deschisa la culoare )  adaugam aroma dorita  ( eu am folosit vanilie ) .

1 2

1 3

1 4

1 5

Dupa aceea , bateti albusurile spuma , si impartiti si aceasta spuma in 2 parti egale !

1 6

Incepeti sa incorporati spuma de albusuri in cele 2 compozitii  .

17

Puneti apoi intr-o  forma rotunda de silicon , prima parte  compozitia cu cacao , iar peste  , cealalta parte , compozitia 2  ( cea alba ) .

1 8

1 9

Bagati in cuptorul preinclzit , pentru 30 de minute .

Lasati sa se raceasca inainte de afi degustata  !

20

21

22

Pofta buna !

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s