Creveti pe pat de branza

creveti pe pat de branza

Ingrediente :

1 Paine cu tarate   (voi pune reteta la  modul de preparare )

paine  de tarate

 

200 gr creveti preparati  ( fierti )

creveti

5 patratele de branza sarata  0 % cu ierburi si usturoi ( daca nu le gasiti in comert , incercati sa o preparati acasa  : 6-7 linguri de branza de vaci 0 %  , 2 catei de usturoi  pisati si pasati foarte fin , sare , piper si ierburi aromate )

carre frais nature si ail

Modul de preparare :

Daca nu aveti pane facuta  , iata reteta :

Ingrediente pt paine  : 2 linguri tarate de ovaz ( macinate ) ; 1 lingura tarate de grau  ( macinata ) ; 1 ou ; 1 lingurita dedrojdie uscata  ( 1/2 lingurita drojdie de bere  ) ;  2 linguri de branza de vaci 0 % materie grasa ;

Modul de preparare :  Incalziti cuptorul la 180 ° C

Amestecati taratele , cu oul , branza si drojdia  . Puneti totul intr-o tava patrata mica ( capacitate 500 ml )  de preferat din silicon ( aluminiu sau ceramica )   , dar daca o tavita normala de aragaz , puteti sa o tapetati cu hartie de copt ) .

Se da la cuptor pentru 15-20 de minute ! Verificati cu o scobitoare !

Lasati sa se raceasca putin inainte de a scoate painea din forma .

Dupa ce paine este racita , o taiati felii si o prajiti  , apoi o taiati cubulete mici !

Se curata crevetii !

Puneti pe fiecare cubulet branza si apoi asezati cate 2 creveti pe fiecare cubulet .

creveti pe pat de branza

Va doresc pofta buna !

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s