Rulada de pui cu legume la abur

rulada de pui cu legume la abur

Ingrediente :

Piept de pui  1 buc

piept de pui

Spanac -200 gr  ( cei care nu manaca spanac , pot folosi alte legume )

 

1 albus de ou

albus

Fasole verde -200 gr

fasole-verde3

Baby morcov _ 3-4 buc

baby-carrots

sare

piper

sare-si-piper

Modul de preparare :

Se pune spanacul la abur , sau se fierbe putin , se toaca marunt .

spanac la abur

Se fileteaza pieptul de pui in asa fel incat sa avem o bucata de carne cat mai lata  !

piept de pui pregatit pentru rulada

Se bate carnea cu un ciocan de snitele . ( Pt a nu se piarde si rupe din carne este bine sa folotiti 2 folii de plastic intre care sa stea carnea in timp ce este batuta  )

albus batut spuma

Se bate albusul spuma tare  cu un pic de sare ( ca la bezele  ) se amesteca cu spanacul  ( se asezoneaza cu piper  ) si se pune in mijlocul carnii de pui ( carnea se presara si ea cu sare si piper pe ambele parti ) ! Se ruleaza  , se fixeaza cu scobitori sa nu se desfaca  !

 

Fasolea verde si morcovul , dupa ce au fost spalate bine , se pun in oala pentru pregatirea la abur .

Rulada se poate pune si ea in acelasi vas , se poate face la cuptor , sau se poate impacheta in 3-4 randuri de folie de plastic ( alimantar ) si se poate fierbe !

Eu am facut-o la abur .

Dupa ce carnea este bine facuta , se scoate din vas , se lasa 10 minute sa se raceasca putin , se taie rondele sau in 2 buc  , si se aseaza pe platoul cu legumele gatite si ele  !

pizap.com13649858563591

Se asezoneaza cu sare si piper !

Pofta buna

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s