Ciorba de perisoare

ciorba de perisoare

Ingrediente :

500 gr carne tocata de pui

018

3 morcovi

1 ceapa

1 ardei gras rosu

DSC_0494

1 bucata de telina

1 legatura de patrunjel verde

legume pregatite

200 ml bors acru

bors acru

3 litri de apa

apa

Sare

Piper

9053rasnita_pentru_sare_si_piper

1 ou

Modul de preparare :

Se amesteca carnea tocata de pui cu oul , se asezoneaza cu sare si piper . Se lasa carnea sa se odihneasca 10-15 minute.

Intre timp, spalam legumele , le curatam , si le tocam cubulete !

Se pun cei 3 litrii de apa la fiert , se adauga legumele . In momentul in care apa clocoteste se formeaza perisoarele si se introduc  in oala ! Se adauga sare , dupa gust  !

Se lasa la fiert cam 20-30 de minute ! Puteti gusta carnea si legumele sa vedeti daca sunt gata !

Opriti focul .

Se toaca marunt patrunjelul verde si se adauga in ciorba  . Dupa 30 de minute dupa ce am oprit focul se adauga borsul acru  .

Se serveste ca atare  !

Pofta buna !

Un gând despre „Ciorba de perisoare

  1. Pingback: Crispy strips hot hot chilli | Sanatate si nutritie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s