Chiftelute din carne de pui

Ingrediente :

1 kg de carne tocata de pui

100 gr usturoi pisat

verdeata dupa gust ( eu am folosit o legatura de marar si una de leustean sau patrunjel )

6 linguri de tarate de ovaz

2 oua

1 lingurita de sare

1 lingurita de piper

Mod de preparare  :

Se amesteca bine toate ingredientele , se lasa apoi compozitia sa stea 30 de minute  in frigider .

Apoi se formeaza bilute sau  chiftelute plate   sau triunghiuri ( in functie de placerea fiecaruia )  se aseaza pe hartie de copt intr-o tava si se baga la cuptor pentru 20 de minute  ! Dupa 10 minute puteti sa intoarceti chiftelutele !

Pofta mare ! Sunt delicioase ! Va garantez ! Image

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s