Savarine delicioase !

savarineReteta : Blatul :
6 linguri lapte praf degresat ( 90 g )
2 linguri amidon de porumb ( 40 g )
3 linguri gluten de grau ( 50 g )

1 plic praf de copt
4 oua
3 linguri lapte degresat
1 lingura de iaurt
2 linguri indulcitor lichid
Esente .
Pentru sirop :
300 ml apa fierbinte si 2 plicuri cu infuzie de fructe rosii , esenta de rom si 2 linguri indulcitor .
Pentru frisca :
5 linguri branza degresata , 1 lingura indulcitor , esenta de lamaie si rom , 2 foi de gelatina ( sau 1 lingurita de gelatina pudra )
MOD DE PREPARARE :
Intr-un vas amestecam laptele praf + amidonul+glutenul +fraful de copt + iautrul + indulcitorul + 4 galbenusuri + arome + lapte dulce degresat .
Se amesteca bine , se va forma o pasta omiogena destul de densa !
Separat batem albusurile spuma tare .
Incorporam albusurile treptat in crema rezultata mai devreme .
Turnam compozitia in formele de savarine! Mie mi-au iesit 11 buc
Image

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s