Sanatate si nutritie

sanatate si nutritie
Cu totii suntem constienti de legatura puternica, indestructibila dintre sanatate si nutritie. Cu toate acestea, de la cei care considera ca sunt extrem de bine-informati in domeniu, pana la cei care sunt puternic influentati de “sanatatea” produselor a caror publicitate o “inghitim” pe TV, cu totii facem greseala majora de a nu acorda suficienta atentie nutritiei sau alimentatiei noastre zilnice.
Suntem cu totii extrem de ocupati cu grijile cotidiene si ne aducem aminte de bunul nostru cel mai de pret, sanatatea, abia atunci cand simptomele unei potentiale imbolnaviri ne necajesc!
Mai mult decat atat, pentru a ne eficientiza timpul, consideram ca mancatul pe fuga, negandit, nestapanit, ne va da energia necesara de a termina cu bine ziua. Iar, a doua zi, o luam de la capat si tot asa pana cand corpul nostru ne va spune STOP.
Cred cu tot sufletul ca fiecare dintre dumneavoastra cei care va respectati trupul si va iubiti sanatatea veti avea parte de raspunsuri la multe dintre intrebarile pe care le aveti.
Obezitatea şi bolile asociate (diabet, boli cardio-vasculare, cancer, apnee, boli de reproducere) sunt în continuă creştere atât în România, cât şi în intreaga lume.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s