Rôti de porc au lait

roti de porc au lait

( Reteta din sudul Frantei , adaptata la regim )
ingrediente :
2 kg carne de porc ( eu am folosit cotlet )
6 morcovi marime medie

4 cepe mari
1 litru de lapte degresat
sare
piper

Modul de preparare :
Se pun toate ingredientele intr-un vas adanc pentru cutor ( de preferat Yena cu capac sau daca nu macar acoperit cu folie de aluminiu ! ) Se da la cuptor pentru 1 h si 30 de minute !
Dupa aceea se scoate carnea se scurge bine si se pune intr-o tava pe hartie de copt si se da la cuptor din nou pt 20 de minute ( sa se rumeneasca carnea ) .
Din laptele , morcovii si ceapa ramase se baga la blender si se formeaza un sos delicios !
Se serveste cald !
Pofta mare !Image

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s