Prajitura cu branza si ciocolata

 

Brajitura cu branza si cacao

Reteta pentru 2 buc ( tava 20*9 cm ) :
pt partea de ciocolata :
1 lingura cacao degresata
1 lingura indulcitor lichid

Esenta de fistic
300 gr branza 0 %
1/2 plic praf de copt
4 linguri de gluten .
Pentru branza :
2 oua
coaja rasa de portocala
1 lingura cu varf amidon de porumb
1 lingura indulcitor lichid
5 linguri branza 0 % .
Mod de preparate :
Pentru partea de ciocolata , amestecam toate ingredientele si se formeaza o pasta groasa pe care o impartim in 3 parti egale ! Punem cate o parte pe fundul tavilor .
A treia parte o inmultim cu 3 linguri de lapte dulce degresat ( o lasam la final )
Se face amestecul de branza ( toate ingredientele se amesteca bine ) si se imparte in 2 se toarna peste stratul de ciocolata .
Asezam tavile in cuptor pentru 10 minute la 180 °C , apoi punem restul de compozitie de ciocolata peste cele 2 tavi , intindem uniform si mai bagam pentru inca 30 de minute la cuptor .
Se serveste rece .
Este foarte delicioasa , singurul dezavantaj este ca se lasa dupa ce se raceste !

Image

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s