Paine fara faina de grau

paine cu tarate de ovaz

 

Ingrediente :

gluten  -150 g,

Lapte- 20 g  ‘(Praf degresat )

, 1/2 lingura  de amidon de porumb (sau Maizena)

4 linguri de tarate de ovaz macinate

1/2 plic drojdie,

100 g lapte,

100 g apă,

100 g Branza degresata

sare  un praf , Se amesteca toate ingredientele si la final se pune glutenul si se framanta putin !

Lasi sa creasca o ora apoi bagi paine in cuptorul preicalzit la 200 de grade pentru  20-30 de minute !

Pofta buna !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s