Maioneza dietetica

maioneza

1 galbenus de ou  crud ,  o  jumatate de lingurita ,  nu cu varf de  mustar , sare , se freaca bine  pana se formeaza  o pasta dupa care se adauga ulei de parafina ( nu are gust , nu are miros  si nu trebuie preparat termic ca devine toxic )  cam 5-6 linguri , se obtine o maioneza cu gust identic ca si cea normala , doar ca are cu 80 % mai putine calorii .

Maioneza se poate manca cu friptura , se poate pune usturoi pisat in ea si devine un sos pentru  carne  , se poate pune in vinete cu ceapa tocata si se face o salata excelenta , fiecare dupa  gustul si imaginatia proprie .

Un gând despre „Maioneza dietetica

  1. Pingback: Rosii umplute cu salata de telina , ardei si maioneza cu sau fara sunca de curcan | Sanatate si nutritie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s