Cupe de tort dipomat cu jeleu

cupe tort diplomat cu jeleu

Timp de gatire:

15

Dificultate:

Medie

Ingrediente:

Pentru crema : punem intr-un bol 300 gr iaurt 0 % si 600 gr branza 0 % ( mai moale ) , 3 linguri de zeama de lamaie si amestecam foarte bine .
Intre timp hidratam 7 foi de gelatina in 150 ml apa rece apoi punem gelatina in cuptorul cu microunde pentru 20 de secunde sau cat va fi necesar pana ce gelatina este complet dizolvata . Se lasa sa*si revina la temperatura camerei si apoi o adaugam treptat in crema de branza si iaurt . Se adauga 3 linguri de indulcitor lichid (sau indulcitor praf dupa gust ) si nu in ultimul rand un praf de sare .
Crema rezultata se poate pune pe un blat intr-o forma de tort tapetata cu folie sau in cupe , sau in alte forme . Dupa ce sta minim 4 ore la frigider se adauga jeleul rosu .
Jeleu : 250 ml apa calduta 40-50 grade + colorant alimentar rosu ( fraf sau lichid )+ esente (dupa gust si placerea fiecaruia ) + 4 foi de gelatina preparate la felca si pentru crema de branza . Se amesteca toate ingredientele se lasa sa ajunga la temperatura camerei si se toarna peste crema de branza . Se mai lasa 4 ore la rece sau eventual peste noapte .
Sa aveti pofta .

Pasi pentru executare:

Pasiii pentru executare iam trecut la ingrediente . Cred ca este mai usor de vizualizat asa si de preparat .
Am trecut in ordinea in care eu le-am facut .

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s