Copanele cu fasole verde

copanele cu fasole verde

Timp de preparare:

5 min

Timp de gatire:

1 h

Dificultate:

Scazuta

Ingrediente:

1 kg ciocanele de pui
500 gr fasole verde
1 capatana de usturoi
sare
piper
apa

Pasi pentru executare:

Se parlesc ciocanelele , se clatesc bine cu apa rece se azeaza in tava de copt se pune sare , piper si 1/2 capatana de usturoi tocata marunt . Se adauga apa pana cuprinde copanelele pana la jumatate .
Se baga la cuptoul preincalzit la 220 de grade Celsius pentru 1 h , cu 15 minute pana sa le scoateti sa le intoarceti !
Intre timp , fasolea verde , se spala , se taie capetele si se pune la fiert in apa cu sare cam 10-15 minute ( in functie de cum va place sa fie gatite ) .
Dupa ce au fiert , se scurge 1/3 din apa si se adauga restul de usturoi tocat marunt , se acopera si se mai lasa 5 minute sa fiarba .
Se monteaza farfuria cu 3 buc de copanele si 200 gr pastai verzi !
Eu personal am mai adaugat in farfuria mea 1 rosioara mica Bio ( din gradinuta mea din balcon ) si o bucata de Brocoli .
Sa aveti pofta !

Image

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s