Chec Manu ( interzis persoanelor cu intoleranta la gluten )

chec

PT. TAVA 20 X 9 CM

INGREDIENTE :

6 linguri lapte praf degresat ( 90 g )

2 linguri amidon de porumb ( 40 g )

3 linguri gluten de grau ( 50 g )

1 plic praf de copt

4 oua

1 lingura cacao degresata

3 linguri lapte degresat

1 lingura de iaurt

2 linguri indulcitor lichid

Esente .

MOD DE PREPARARE :

Intr-un vas amestecam laptele praf + amidonul+glutenul +fraful de copt + iautrul + indulcitorul + 4 galbenusuri + arome + lapte dulce degresat .

Se amesteca bine , se va forma o pasta omiogena destul de densa !

Separat batem albusurile spuma tare  .

Incorporam albusurile treptat in crema rezultata mai devreme  .

Turnam ¾ din aluat in forma de silicon ( saut ava tapetata cu hartie  – atentie hartia trebuie inmuiata in apa rece si apoi stoarsa bine !! )

Restul de aluat il amestecam cu cacao si apoi il turnam peste cel alb .

Bagam la cuptorul preincalzit la 180 ° C pentru 30 de minute ! Verificati cu o scobitoare daca este facut !

Pofta Mare ! Image

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s