Chec cu crema de mac

chec cu crema de mac

Reteta :
Ingrediente :
Pt chec
2 linguri ratate de grau

2 linguri tarate de ovaz
1 lingura de amidon de porumb
4 oua
un praf de sare
150 gr iaurt degresat
1 lingurita de praf de copt
2 linguri indulcitor lichid ( 5 linguri indulcitor praf ) esente !
Pentru crema de mac :
5 linguri de mac
1 cana de lapte
esente
1 lingura rasa de amidon de porumb .
Mod de preparare :
Preincalziti cuptorul la 160 °C .
Separati albusurile de galbesuri .
Bateti albusurile spuma tare cu praful de sare , apoi in timp ce le mixati in continuare adaugati pe rand cate un galcenus , iar apoi pe rand toate celelalte ingrediente .
Puneti in forma dorita si bagati pentru 20 de minute la cuptor !
Crema de mac :
Punem macul si laptele la fiert , lasam sa fiarba 10 minute apoi adaugam amidonul diluat in putin apa rece si mai lasam sa fiarba la foc mic amestecand continuu pentru 3-5 minute .
Cand s-a racit checul , il taiati in 2 si adaugati crema ! Dupa 5-10 minute se poate taia si servi ! Pofta mare !

 Image

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s