Briose cu glazura de ciocolata

briose cu glazura de ciocolata

Reteta :
Blat :
4 linguri Maizena ( amidon de porumb) rase
8 linguri lapte praf degresat

un praf de sare
coaja de la o lamaie rasa
2 oua mari
praf de copt 1/2 pachet ( 1 lingura mare )
esente
2 linguri de indulcitor lichid
Glazura de ciocolata :
1 lingura de lapte praf
1 lingura cacao
1 lingurita indulcitor lichid
apa pana se formeasa o pasta lichida !
Pasi pentru executare:
Pentru blat :
Se amesteca toate ingresientele foarte bine , se formeaza o pasta uniforma .
Daca aluatul este prea gros se mai adauga inca un albus de ou .
punem aluatul rezultat intr-o forma de silicon sau antiaderenta ( totusi se poate pune hartie de copt pentru siguranta ) cu forme de briose !
Se baga la cuptor la 150 de grade pentru 25-30 de minute .
Se scot din cuptor si se toarna glazura peste ele fierbinti !

Pofta buna !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s